25 jaar jubileumactie februari 2020

Bij een 25-jarig jubileum hoort ook een jubileum actie.
Net als bij een auto heeft ook een etikettenprinter door (intensief) gebruik onderhoud nodig. Vaak ziet men dit pas als het al te laat is: storingsmelding op het beeldscherm, strepen en/of vage plekken op het etiket, etiket dat op de aandrukrol vast blijft zitten, etc.

Vandaar dat Logident regelmatig een inspectie op locatie uitvoert om ervoor te zorgen dat de gebruiker probleemloos met de printer(s) kan blijven werken. Voorkomen is beter dan genezen.
Tijdens deze inspectie wordt elke printer schoongemaakt en getest op een goede werking. Daarnaast wordt per printer een rapport gemaakt met onze bevindingen en – indien nodig – een advies om nadere actie te ondernemen, bijvoorbeeld het vervangen van een printkop met kapotte dots.

Het tarief voor deze inspectie bedraagt voor de eerste printer € 195,00 en voor elke volgende printer € 50,00. Gedurende de jubileummaand februari 2020 wordt een korting van 25% gegeven (1e printer € 146,00, elke volgende printer € 37,50). Daarnaast wordt per locatie 1 cleaning kit gratis ter beschikking gesteld, bestaande uit speciale doekjes, schoonmaakmiddel en persluchtspray t.w.v.
€ 49,50. Enige voorwaarde is dat ons bezoek vóór 1 april 2020 plaats moet vinden.

Geïnteresseerd? Bel dan 030-6570381 voor het maken van een afspraak.

Plaats een reactie