Binnenkort nieuwe versie van BarTender beschikbaar

BarTender is een zeer gebruikersvriendelijk programma om een etiket lay-out te ontwerpen, elke printer goed aan te sturen en eenvoudig te integreren met andere softwareprogramma’s om variabele data uit te wisselen. Naast een etiket kan data ook eenvoudig vertaald worden in barcodes, RFID en plastic kaarten.

Op 8 april 2019 komt de nieuwste versie 2019 beschikbaar.

De voornaamste verbeteringen zijn:

  • Ontwerp verbeteringen, inclusief eenvoudig “text wrapping”
  • Verregaande automatisering door gebruik te maken van de nieuwe Process Builder en Intelligent Forms.
  • Nieuwe database ondersteuning, inclusief een ingebouwde BarTender database en de mogelijkheid om info terug te schrijven naar SQL databases.
  • De mogelijkheid om een tabel in een etiket of document te plaatsen, waardoor nog eenvoudiger paklijsten en facturen te produceren zijn.
  • Nieuwe en verbeterde administratieve mogelijkheden, die het beheer van printers verder vergemakkelijken.

Zeer interessante Maintenance & Support promotie

In combinatie met deze annoncering wordt iedere BarTender gebruiker die geen onderhoudsovereenkomst (meer) heeft tot 28 maart a.s. de mogelijkheid geboden om een nieuwe 3-jarige overeenkomst af te sluiten. De periode dat men geen overeenkomst heeft gehad wordt dan kwijtgescholden. Daarnaast is men 3 jaar verzekerd van GRATIS (toekomstige) upgrades en (online en telefonische) support.
Voorbeeld: U heeft nu BarTender Professional V10.1 en geen onderhoudsovereenkomst (meer). Als u wilt upgraden naar de nieuwste versie 2019 betaalt u € 535,00 en krijgt u gratis 1 jaar “Standard maintenance & support”. Als u van bovenstaande promotie gebruik maakt, sluit u een “Standard maintenance & support” af voor 3 jaar en betaalt u € 324,00. Hierin is het recht inbegrepen om gedurende die 3 jaar GRATIS te upgraden naar de nieuwste in die periode uit te geven versies! Interessante deal denken wij. Interesse? Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.